Ние не сме единственните, а първите които дръзнаха да представят клоуна като най – необходимата фигура на всяко парти или детски празник в град Варна. За кратко време клоуна стана любим и желан гост при организиране на различни по вид мероприятия: юбилеи, фирменни партита, шоу – програми, детски рожденни дни. Повече от осем години трупата на Мимо се представя достойно както у нас така и в чужбина.

Изберете нас, защото ние ви гарантираме, че знаем как и какво да предложим на вашият празник.
Нека чрез клоуна се докоснете до един непознат и незабравим свят – свят на неизчерпаемо въображение и настроение.
Димитър Найденов Кръстев (Мимо) - Клоун-аниматор, владее руски език и английски език. Завършил Институт за Културно - Просветни Кадри - специалност "Театър" и ВПИ - Шумен  "Начална Педагодика". Работи като комичен ексцентрик ( клоун ) вече 23 години в повече от 7 държави (Норвегия, Испания, Австрия, Дубай и др.). Награда  "най-добър артист" -Хасково 1993г. Почетна грамота за изключителни творчески успехи през 2004 г. от Съюза на артистите в България. Първият артист започнал като клоун за рожденни дни в детските заведения и центрове в гр. Варна. Повече от 9 години ръководи и обучава аниматори във фирма "Мимо Шоу". В последно време участва в различни проекти за работа с деца с физически увреждания - "ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ". 
Живко - Клоун-аниматор, работил е на кораби като вариатетен артист и клоун в Норвегия, Финландия, Швеция. Владее английски език. От 9 години работи като аниматор в екипа на " Мимо Шоу" 
Боби - Аниматор - DJ, работи от 3 години като аниматор и DJ по детски тържества и фирменни партита в екипа на "Мимо Шоу". Студент.

Стели - Аниматор, работи от 3 години като аниматор в екипа на " Мимо Шоу ". Студентка.